skip to Main Content

Restaurant Molenzicht

In ons nieuwe restaurant ‘Molenzicht’ kunt u genieten van een heerlijk diner zoals u dit altijd van ons gewend bent. “De ouderwetse Hollandsche daghap in een nieuw jasje” zal u zeker verrassen evenals onze nieuwe menukaart met klassieke, maar ook verrassende gerechten gecombineerd met Amelander kwaliteit producten. Ons motto is: ‘gewoon goed, vers en smakelijk’.  In een sfeervolle klassiek-moderne inrichting kunt u uw gezellige diner samen laten gaan met bijpassende wijnen.

U heeft tevens de keuze uit diverse speciaal bieren die u kunt gaan proeven onder het genot van bijvoorbeeld onze borrelkaart. U kunt genieten van een hapje en een drankje; in de lounge, het restaurant of aan de bar en met mooi weer op ons terras of in de tuin!

Ontbijt buffet

Het restaurant is tevens het decor voor uw ontbijt waar u vanaf 07.30 terecht kan, voor een zeer uitgebreid ontbijtbuffet; met verse koffie en thee, sappen, warme broodjes, speciaal brood en diverse vlees – en zoetwaren. En als aanvulling om de dag goed te beginnen mag een klassiek English Breakfast zeker niet ontbreken.

  • Geen overnachting maar wel gebruik maken van ons uitgebreide ontbijt?
    Dit is bij ons ook mogelijk!

Dit kunt u tot 1 dag van te voren via onderstaande knop reserveren.

Ontbijt reserveren

Voor speciale groepsaanvragen m.b.t. ons ontbijt kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen.
Dit kan via ons contact formulier of bel 0651042800 b.g.g. 0653018101

Heeft u speciale wensen met betrekking tot uw dieet? Geef ons dit tijdig door, dan houden wij hier uiteraard rekening mee!

Openingstijden Restaurant

Ontbijtbuffet
07.30 uur  – 11:00 uur

Bar
vanaf 12:00 uur

Keuken restaurant Molenzicht
16:30 uur – 21:00 uur