skip to Main Content

Restaurant Molenzicht

In ons nieuwe restaurant ‘Molenzicht’ kunt u genieten van een heerlijk diner zoals u dit altijd van ons gewend bent. “De ouderwetse Hollandsche daghap in een nieuw jasje” zal u zeker verrassen evenals onze nieuwe menukaart met klassieke, maar ook verrassende gerechten gecombineerd met Amelander kwaliteit producten. Ons motto is: ‘gewoon goed, vers en smakelijk’.  In een sfeervolle klassiek-moderne inrichting kunt u uw gezellige diner samen laten gaan met bijpassende wijnen.

U heeft tevens de keuze uit diverse speciaal bieren die u kunt gaan proeven onder het genot van bijvoorbeeld onze borrelkaart. U kunt genieten van een hapje en een drankje; in de lounge, het restaurant of aan de bar en met mooi weer op ons terras of in de tuin!
(Iedere dinsdag gesloten m.u.v. feestdagen)

Ontbijt buffet

Het restaurant is tevens het decor voor uw ontbijt waar u vanaf 8 uur terecht kan, voor een zeer uitgebreid ontbijtbuffet; met verse koffie en thee, sappen, warme broodjes, speciaal brood en diverse vlees – en zoetwaren of een vers gebakken ei.

  • Geen overnachting maar wel gebruik maken van ons uitgebreide ontbijt?
    Dit is bij ons ook mogelijk!

Dit kunt u tot 1 dag van te voren via onderstaande knop reserveren.

Ontbijt reserveren

Voor speciale groepsaanvragen m.b.t. ons ontbijt kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen.
Dit kan via ons contact formulier of bel 0651042800 b.g.g. 0653018101

Heeft u speciale wensen met betrekking tot uw dieet? Geef ons dit tijdig door, dan houden wij hier uiteraard rekening mee!

Openingstijden Restaurant

Ontbijtbuffet
08.00 uur  – 10:30 uur

Bar
vanaf 17:00 uur

Keuken restaurant Molenzicht
17:00 uur – 21:00 uur (op dinsdag gesloten)